Probeer Te Winnen In Alles Wat Je Doet

Ik geloof er absoluut niet in dat als iemand bepaalde dingen doet waar ik waarde aan leg, dat hij dan een beter persoon is dan andere mensen. Ik geloof er namelijk in, en ik heb gezien dat iedereen het meest gelukkig is wanneer ze doen waar ze van houden.

Dat is dus voor mij #1. Leef niet het leven van iemand anders maar wat jij wilt doen. Het maakt niet uit wat je wil doen, of welke dingen wilt doen.

Als je maar doet waar jij blij van wordt en waar jij van houdt.

Ga Voor De Winst

Probeer te winnen! Ik sta er altijd van versteld van dat mensen niet proberen te winnen. Ik wil met alles winnen. Met alle dingen die ik doe wil ik van andere mensen winnen. Niet per se omdat ik beter wil lijken dan andere mensen, maar omdat het je doel is om te winnen. Ik voel me er ook niet slecht over als ik ergens in verlies, want het spel blijft altijd doorgaan.

In alles wat je doet kan je proberen te winnen. Deze mindset geeft je meer energie en meer motivatie om ergens vol voor te gaan. Als niet verliest dan hoef je je niet per se slecht te voelen. De mindset die je dan kan aannemen is: de volgende keer ga ik winnen.

 

Niet Bang Zijn Voor Verlies

De meeste mensen leven hun leven met de mindset ‘ik wil niet verliezen’. Je kan spelen om niet te verliezen, maar je kan ook spelen om te winnen. Dat betekent niet dat je altijd wint, maar als je de mindset hebt dat je bang bent om te verliezen, dan ga je er nooit vol voor en dan win je al helemaal nooit.

Speel niet om niet te verliezen, maar om te winnen. Uiteindelijk kan je niet verliezen en alleen maar winnen.

Mensen met deze mindset die zien verlies niet eens als verlies. Ze zien verlies als ‘nog niet’, in plaats van ‘niet’. Er is kans voor groei. Probeer dus te gaan voor de winst, hoe ver je ook in je ontwikkeling bent en als je even niet wint, zie het dan niet alsof je verloren hebt. Je hebt niet verloren, je bent nog aan aan het leren. De volgende keer of na tien keer of na honderd keer win je misschien.

Eén ding is volkomen duidelijk: Als je niet probeert te winnen dan win je nooit.

Comments are closed.