bram vlewaHallo allemaal, ik ben Bram van Leeuwen de schrijver op deze blog. De naam vlewa komt van mijn achternaam van Leeuwen. Vroeger op de middelbare school werd ik wel eens zo genoemd. Spreek m’n achternaam op een gekke manier uit en je krijgt vlewa. Meer kan ik er eigenlijk niet over vertellen.

(Je spreekt het trouwens snel uit als ‘veluhwáh’)

Op het moment ben ik eerstejaars Toegepaste Psychologie student. Ik ben al sinds ongeveer mijn vijftiende geïnteresseerd geweest in psychologie. Vooral de onderwerpen zoals geluk en zelfvertrouwen spraken me heel erg aan. Iets wat ik vroeger niet echt had en zelf heb moeten ontwikkelen.

Ik geloof er dan ook in dat groei mogelijk is en ik wil met behulp van deze blog ideeën overbrengen naar andere mensen. Daarnaast vind ik het ook voor mezelf fijn om het op te schrijven.

Uit ervaring weet ik dat groei mogelijk is en ik vind ook dat iedereen geluk verdient. Vandaar ook de ondertitel van deze website: Iedereen verdient het om gelukkig te zijn.

Mijn visie

Wanneer we onze positiviteit DELEN met andere mensen, nemen ze dit over en uiteindelijk krijgen we het weer terug.

Ik ben het namelijk snel zat als mensen negatief zijn om me heen. Wanneer we negatief zijn, verpesten we het voor onszelf EN voor anderen. Als je namelijk negatief bent dan steek je andere mensen daarmee aan.

Daarentegen kan je mensen ook met positiviteit aansteken. Op het moment dat het grotendeel van de bevolking dit doet heeft negativiteit geen kans meer.

Op deze website zie je misschien vaak berichten over psychologische onderwerpen, maar het is nooit op een wetenschappelijke manier geschreven. Ik probeer mijn teksten altijd zo simpel mogelijk houden, want daar hou ik zelf ook van. Daarnaast zul je veel gaan vinden over mediteren, bewustzijn, motivatie, goede gewoontes en je passie naleven.

Ook upload ik soms filmpjes om mijn teksten wat duidelijker te maken, ik ben van plan om dit meer-en-meer te gaan doen.

Ik ben iemand die simpel in het leven staat en dit graag wil delen met andere mensen. Het leven hoort leuk en simpel te zijn.

Veel lees- en kijkplezier en als je vragen hebt stuur me dan een berichtje.

 

Bram

 

 

Comments are closed.